info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

A TritonLife is csatlakozott támogatóink közé

2023. dec. 01.
Együttműködési szerződést kötött egymással a Veszprémi Egyetemi Sport Club és a TritonLife Veszprém, melynek keretében igazán minőségi ellátáshoz juthatnak az egyesülethez tartozó sportolók.
 
- Remélem, hogy ez a megállapodás mindkét fél számára előnyös lesz. Bízom benne, hogy minél kevesebb szükség lesz a segítségünkre, hiszen nagyon szurkolunk a VESC csapatainak, sportolóinak, de sérülésmentes szezont kívánunk nekik! Hálózatunk egyedülálló szolgáltatásokat nyújt és az ország bármely központjában állunk rendelkezésre - tette hozzá dr. Illésné Szilágyi Szilvia, a TritonLife Veszprém központvezetője.
 
A pénteki sajtóeseményen az egyesület ügyvezetője, Szokolik Gergely elmondta: a TritonLife világszínvonalú szolgáltatásokat nyújt, melyek nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a VESC sportolói gyors segítséget kaphassanak egy-egy sérülés után.
 
Dr. Edvy László szintén kifejezte háláját a TritonLife felé, valamint az egészséges életre nevelés fontosságát hangsúlyozta.
 
- Az a fajta szemléletmód, amit a Tritonlife képvisel, az a mi elköteleződésünket is tovább erősíti az egészséges életmód felé - emelte ki a VESC elnöke.